Rólam

Pap Ildikó Tímea vagyok, Koós Viktóriánál a módszer megalapítójánál, kifejlesztőjénél végeztem okleveles arcjóga arctorna trénerként.

Hiszem és vallom, hogy a szépség belülről fakad, de ehhez hozzájárul a saját magunk által hozzáadott érték is.

Tapasztalatból tudom, hogy arcunk meghálálja a vele való törődést. Egyre többen élnek ma már tudatosan, figyelve a táplálkozásukra, az életmódjukra, illetve a rendszeres testmozgásra. Arcunkra legalább olyan fontos odafigyelni, mint a testünk többi részére. A rendszeresen és helyesen végzett gyakorlatok egyaránt használhatok megelőzés céljából, de akkut problémák esetén is.
Bevallom eleinte szkeptikusan tekintettem az arcjóga arctorna gyakorlatokra, de miután magam is rendszeresen elkezdtem használni beépítve a napi rutinomba, így megtapasztalhattam jótékony hatásait. Mára már egyre tudatosabban figyelek az arcomra és örömmel figyelem hogyan változik ezen gyakorlatok hatására az arcom előnyösen napról napra. Nagyon hasznos tud lenni ezen gyakorlatok közül például a szem gyakorlatok, amikor esetleg kevesebbet tudtam aludni és reggel a tükörbe nézve látom azokat a bizonyos fekete karikákat a szemem alatt. Ilyenkor egy pár perces
szemgyakorlat segít nekem abban, hogy ezeket „eltüntessem” és frissebb tekintettel tudjam kezdeni a napomat. Ugyanígy az ajakfeltöltő és arc feszesítő gyakorlatok is nagyon hasznosak tudnak lenni, amiket szintén helytől függetlenül néhány perc alatt el tudok bárhol végezni, amikor szükségét érzem.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődött nőket, férfiakat egyaránt, akik fontosnak tartják az arcuk természetes fittségének megőrzését.

Start typing to see posts you are looking for.